13. januar 2014

Auberginelasagne med fløde/ostesovs




Fløde/ostesovs:

200 g. Flødeost
1 dl. Fløde
150 g. Revet mozzarella ost.
Salt og peber

Flødeost og fløde piskes let sammen, rør det revet ost i og smag til med salt og peber.

Kødsovs:

400 g. Oksekød
2 løg
1 gul peberfrugt
1 tsk basilikum 
1 dåse flåde, hakkede tomat
Salt og peber

Løg og peberfrugt skæres i tern, løg og kød brunes af i en gryde. Peberfrugt kommes i sammen med tomat og basilikum. Koges op til det bobler og smages til med salt og peber.

1 stor aubergine skæres i ca. 1 cm skiver og saltes. 
Herefter ligges kødsovs, aubergine og ostesovs i lag. Slut af med et lille lag ost og lidt olivenolie.
Lasagne bages i ovnen ved 200 grader i 35 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar