Fløde/ostesovs:
200 g. Flødeost
1 dl. Fløde
150 g. Revet mozzarella ost.
Salt og peber
Flødeost og fløde piskes let sammen, rør det revet ost i og smag til med salt og peber.
Kødsovs:
400 g. Oksekød
2 løg
1 gul peberfrugt
1 tsk basilikum
1 dåse flåde, hakkede tomat
Salt og peber
Løg og peberfrugt skæres i tern, løg og kød brunes af i en gryde. Peberfrugt kommes i sammen med tomat og basilikum. Koges op til det bobler og smages til med salt og peber.
1 stor aubergine skæres i ca. 1 cm skiver og saltes.
Herefter ligges kødsovs, aubergine og ostesovs i lag. Slut af med et lille lag ost og lidt olivenolie.
Lasagne bages i ovnen ved 200 grader i 35 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar