12. januar 2014

Varm kakao med vaniljeskum.

En lækker kakao til enten om morgen istedet for morgenmaden eller en god aftendrik til når man vil forkæle sig selv med lidt lækkert en fredag aften!



Kakao:
Til et stort glas.

1 spsk. Kakaopulver
1 tsk. Sukrin gold
Et nips vaniljepulver
1/4 dl. Vand
1 spsk. Kokosolie
1/2 dl. Sødmælk
2 dl. Fløde
En lille håndfuld god mørk chokolade

Bland kakao, sukrin, vanilje, vand og kokosolie i en gryde. Bring blanding i kog under omrøring. Tilsæt mælk og fløde og varm det langsomt op under omrøring.
Lige inden det hældes på glas, pisk da chokolade i og server den med det samme.


Vaniljeskum:

2 dl. Fløde
Et nips vaniljepulver

Bland de to ting og pisk det til skum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar