13. januar 2014

Kylling/baconpanden med bønnefritter


Bønnefritter:

500 g frostede bønne
olivenolie
salt

De frostede bønne blandet med noget olie og salt og kommes i ovnen ved 200' i 20-30 min. 
Nemt og lækkert.

Kylling/baconpanden:
Denne opskrift er til 2 voksen. 

400 g. Kylling i små stykker
150 g. Bacon i tern
250 g. Champignons i skiver
2 tsk. Timian
2,5 dl. Piskefløde
Salt og peber

Først bacon i tern på panden sammen med en god klat smør (Husk altid masser af fedt), når baconen har den ønskede farve, kommes kyllingen på og brunes af sammen med baconen.
Champignons og lidt timian kommes på og får lov til at ligge lidt før fløden hældes på og koges ind til den er lækker og cremet. Smages til med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar